Sportcafé over bewegen in openbare ruimte Maastricht

Print
Sportcafé over bewegen in openbare ruimte Maastricht

Maastricht Mooiste, een van de grote loopevenementen in Maastricht. Afbeelding: Ermindo Armino

Sporten wordt alsmaar individueler, teamsporten zijn op de terugweg. Ook in Maastricht, dat zich de afgelopen tijd ontwikkelde top loopstad (Maastrichts Mooiste, Ironman, diverse loopwedstrijden).

Het betekent dat steeds meer mensen sportend actief zijn in de openbare ruimte. Op woensdag 16 mei is daar een sportcafé over met het doel om meningen te peilen en ideëen op te doen voor sportbeleid in de openlucht. Hoofdvraag: wat moet gebeuren om het sporten en bewegen in de openbare ruimte te verbeteren?

Het sportcafé is in Buurtcentrum Nazareth aan het Miradorplein. Aanmelden kan via sportbeleid@maastricht.nl. Daar kunnen ook tips en voorstellen gepost worden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen