Dit is een Via Limburg artikel.

Startbijeenkomst Loop met je dokter

Print
Startbijeenkomst Loop met je dokter

Afbeelding: Organisatie

In het stadhuis van Maastricht vindt dinsdag 17 april de startbijeenkomst plaats van Loop met je dokter 2018.

Op 29 september wordt de tweede lustrumeditie van Loop met je dokter gehouden. Loop met je dokter is een écht wandelfestijn voor wandelaars, hun families en vrienden. Deelnemers lopen samen met cardiologen en artsen uit de regio 5 of 10 km in het fraaie Limburgse landschap. Wandelen voor meer beweging, een gezond hart en geld inzamelen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

De startbijeenkomst op dinsdag 17 april begint om 15.30 uur. De presentatie van deze middag is in handen van Patrice van Ramshorst. Wethouder Bert Jongen neemt de opening voor zijn rekening. Daarna volgen voordrachten door cardiologen inzake de vijf onderzoeksprojecten die door Loop met je dokter gesteund worden. De opbrengst van Loop met je dokter bedroeg verleden jaar 43.000,-. Presentator Patrice van Ramshorst zal de bijeenkomst tevens muzikaal ondersteunen.

De middag is vrij toegankelijk; in verband met de organisatie is vooraf aanmelden een must. Dit kan via info@loopmetjedokter.nl Meer informatie op: www.loopmetjedokter.nl.

Praat ook mee over dit onderwerp

Geef ook jouw mening over dit onderwerpen stuur een mail naar de krant

> Neem een kijkje op onze Facebook-pagina