Linda de Mol in Miljoenenjacht: God, ik ga weer gillen!

Print
Linda de Mol in Miljoenenjacht: God, ik ga weer gillen!

Linda slaat haar handen voor haar mond als Paul een goede zet doet. Afbeelding: RTL

Het 32ste seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht sloot zondag af met 2,2 miljoen kijkers. Daarmee staat de populaire spelletjesshow van Linda de Mol op de tweede plaats van de best bekeken programma's van de zondag. Kandidaat Paul uit Venlo ging naar huis met 253.000 euro, drie geluksvogels wonnen dit seizoen een hoger bedrag dan de Limburger.

Ondanks dat Paul geen miljoen op zijn bankrekening mocht bijschrijven, reageerde Linda lyrisch toen 'de bank' hem ruim 2,5 ton bood. Van de presentatrice is bekend dat ze haar hysterie tijdens het zogenoemde koffertjesspel doorgaans niet kan onderdrukken. "God, ik ga weer gillen! Dat irriteert de mensen thuis, maar ik kan het niet inhouden", riep ze uit toen Paul lage bedragen wegspeelde. "Op dit soort momenten, ben ik zo blij voor je!"

Elk seizoen van Miljoenenjacht (RTL4), dat een voorjaars- en najaarseditie kent, bestaat uit vijf afleveringen. Het hoogste bedrag dat tot nog toe dit jaar werd gewonnen is 549.000 euro. De 73-jarige Bernard en zijn vrouw Neelie, die door twitteraars een zuurpruim werd genoemd, uit Voorburg waren de gelukkigen.

Dag top 5
Studio Sport Eredivisie staat met 2.288.000 kijkers op de eerste plaats van de kijkcijfer dag top 5. De thrillerserie De 12 van Oldenheim gooide ook hoge ogen met 1,1 miljoen kijkers. Zuidas, over het wel en wee van een Amsterdams advocatenkantoor, zakt met 492.000 kijkers naar de 14de plaats.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen