Scheidingscafé 1 mei: Het inkomen na een scheiding

Print
   Scheidingscafé 1 mei: Het inkomen na een scheiding

Afbeelding: Stockfoto

Thema van het Scheidingscafé in Centre Céramique Maastricht van 1 mei is ‘Het inkomen na de scheiding’.

Stefan Willems start de avond met een veelbesproken onderwerp: geld! Het is één van de meest gestelde vragen van mensen die gaan scheiden: hoe ziet mijn financieel plaatje er na scheiding uit? Kan ik nog wel rondkomen? Moeten ook mijn kinderen het nu met minder doen?

In een presentatie zet Stefan Willems de (on)mogeljjkheden helder op een rij. Informatie over partneralimentatie, kinderalimentatie, en de diverse overheidsregelingen komen aan bod, ondersteund door praktische tips. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Iedereen die op één of andere manier betrokken is bij een (echt)scheiding, kan op een laagdrempelige, vrijblijvende wijze informatie krijgen over alles wat er maar bij een scheiding komt kijken. Elke 1e dinsdag van de maand is er in Centre Céramique, de stadsbibliotheek van Maastricht, een maandelijkse bijeenkomst van het Scheidingscafé. Elke maand is er een ander thema, dat door een deskundige begeleid wordt. Het Scheidingscafé Zuid-Limburg wordt georganiseerd door Stefan Willems van Praktijk voor Scheidingsbegeleiding, Ingeborg Dijkstra van Stepping Stones Coaching en Yolanda de Boer van NieuweStartCounselling i.s.m. Centre Céramique.

Dinsdag 1 mei, 19.00 - 20.30 uur. Centre Céramique, Avenue Céramique 50, Maastricht. Deelname is gratis. Aanmelden mag maar is niet verplicht. Meer informatie: www.scheidingscafezuidlimburg.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen