Supportersclub Veer Zien MVV heeft mijlpaal van half miljoen euro bereikt

Supportersclub Veer Zien MVV heeft mijlpaal van half miljoen euro bereikt

Afbeelding: Archief ANP

Het supporterscollectief Veer Zien MVV, dat met tal van acties de Maastrichtse club uit de Jupiler League financieel ondersteunt, heeft sinds de start in 2010 ruim een half miljoen euro voor MVV binnengehaald.

De supportersvereniging heeft onlangs nog eens 50.000 euro aan MVV kunnen overmaken. Het totaal over seizoen 2017/2018 komt hiermee op 110.000 euro. Daarmee slecht Veer Zien MVV de grens van een half miljoen euro: sinds de oprichting van de supportersstichting in 2010 is 525.000 euro aan MVV overgemaakt.

Veer Zien MVV weet  het geld te genereren via donateurs, het beheer van de catering en via merchandising van tal van MVV-artikelen.

MVV heeft het sponsorcontract met Veer Zien MVV  nog eens met drie jaar verlengd. De supporters van MVV blijven zo één van de belangrijkste sponsoren van de club, zo laat het bestuur van MVV weten.

Buiging naar fans
De supportersclub is die belangrijke factor dankzij de fans, alsdus voorzitter Jasper Jongen van de supportersclub. "We staan er niet altijd bij stil, maar het zijn geweldige bedragen die onze fans op tafel leggen. Als bestuur van Veer Zien MVV maken wij dan ook een diepe buiging naar onze supporters.”

De ambities van Veer Zien MVV blijven onverminderd groot, zegt Jongen. “Wij willen een grote sponsor van de club blijven. Met hopelijk ooit weer die stap naar de eredivisie. Wij zijn er in elk geval helemaal klaar voor.”

 

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen