Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Dit artikel is voor abonnees. Verder lezen?

Na vier rondjes verrast en voldaan bij restaurant Ginko, Asian Fusion

De indeling is effectief voor het opnemen en brengen van de bestelling. Afbeelding: De Limburger

Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt Ginko Asian Fusion in Lanaken zijn smaakpapillen op hol? Veel variatie in hot, spicy, mild en koel, nu nog de sausjes.

Wortele ratsj eten in China? Of gegrilde Peru-cavia in een Nederlandse frituur? Hoewel monden door vakantiereizen aan veel vreemd voedsel gewend zijn geraakt, zijn er nog altijd combinaties, die moeilijk te verstouwen zijn. Smaken niet, liggen onwennig zwaar op de maag.

Score 7,5 | Eten 7,5 | Bediening 7- | Ambiance 6,5 | Prijs 8 

Er zijn daarnaast ook tafels, die prima smaken als ze in een buitenlandse keuken staan. Voor een ‘goede Chinees’ of een ‘echte Indische rijsttafel ...