Gevonden man Ospel stierf natuurlijke dood

Print
Gevonden man Ospel stierf natuurlijke dood

Afbeelding: Jan-Paul Kuit

Ospel - De 68-jarige Eindhovenaar die in de nacht van donderdag op vrijdag werd gevonden op straat in Ospel, blijkt een natuurlijke dood te zijn gestorven.

Dat meldt de politie. Het onderzoek naar de zaak is nog in volle gang. De politie spreekt zaterdag met diverse getuigen.

Achtervolging
De Eindhovenaar werd donderdagnacht gevonden bij een gestolen auto in een greppel. De auto was enige tijd door de politie achtervolgd. Er wordt vanuit gegaan dat de man in de auto zat die werd achtervolgd. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd.

Grasmaaier
In de nacht van donderdag op vrijdag zagen agenten in Veldhoven een aanhanger zonder verlichting achter een auto hangen. Op de aanhanger stond een gestolen zitmaaier. De bestuurder negeerde een stopteken waarna een achtervolging ontstond. 

Weert-Noord
Onderweg werd de aanhanger losgekoppeld waarna de vluchters er via de A2 vandoor gingen. Bij de afslag Weert-Noord verloor de politie de gestolen auto uit het oog. Wel zagen ze dat er twee personen in de auto zaten.

Rond kwart voor vijf troffen agenten dezelfde auto aan in een greppel in Ospel, aan de Uliker. Ongeveer 150 meter verderop lag de dode man op de stoep voor een woning. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →