Schietpartij bij woning in Geleen: twee personen gewond

Print
Schietpartij bij woning in Geleen: twee personen gewond

Afbeelding: Etienne Zegers

Geleen - Bij een schietincident in Geleen zijn zondagochtend twee personen gewond geraakt.

De schoten werden rond zeven uur gelost op straat voor een woning aan de Rijksweg Zuid. De slachtoffers zijn een man en een vrouw die in de straat wonen.

Traumahelikopter
De aanleiding van de schietpartij is nog niet bekend. Een traumahelikopter is opgeroepen om eerste hulp aan de slachtoffers te verlenen.

Een politiewoordvoerder geeft aan dat de hulpverlening en het onderzoek zijn opgestart. Als gevolg van het schietincident is de omgeving afgezet. 

Vluchtauto spoorloos
Het is nog niet duidelijk of het om één of meerdere daders gaat. Na het misdrijf is een auto er vandoor gegaan. Deze auto is nog spoorloos.

Beide slachtoffers zijn inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen is nog niet meer informatie bekend. 

 

 

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen