Voorverkoop NK Boksen in Maastricht van start gegaan

Print
Voorverkoop NK Boksen in Maastricht van start gegaan

Afbeelding: Laurens Bouvrie

De voorverkoop van het Nederlands Kampioenschap boksen 2018 is van start gegaan.

De voorverkoop van het Nederlands Kampioenschap boksen 2018 is van start gegaan. Zaterdag 16 en 17 juni strijdt in congrescentrum MECC de top van de Nederlandse pugilisten in verschillende gewichtsklassen om de felbegeerde kampioensgordels. Het kampioenschap wordt – onder supervisie van de Nederlandse Boksbond - georganiseerd door SCM-Boxing. De Maastrichtse vereniging viert dit jaar het 25-jarig bestaan en wist de boksbond niet alleen te overtuigen dat het NK Elite dit jaar in de Limburgse hoofdstad zou moeten plaatsvinden. Het al jaren sportief, organisatorisch en maatschappelijk intensief aan de weg timmerende SCM slaagde er ook in zelf de organisatie in handen te krijgen.

Frank Rademakers, samen met Theo Vanderstappen, Math Thomassen, Mathieu Bastiaens en Jules Lebon oprichter van SCM-Boxing – is erg in zijn nopjes dit belangrijke sportevenement in huis te hebben gehaald. Hij ziet de toekenning van de Nederlandse Boksbond als de kroon op het werk voor al die mensen die de boksclub een warm hart toedragen. “De eigen gala’s hebben veel goodwill opgeleverd. Maar ook hoe de club binnen het Maastrichtse en in de bokswereld functioneert zorgt voor zo een succes.”

Voor de Maastrichtse sportliefhebbers in het algemeen en die van vechtsport in het bijzonder is het weekend van 16 en 17 juni een uitgelezen kans toppers als Peter Mullenberg, Enrico Lacruz, Nouchka Fontijn, Roy Korving en Max van der Pas in de ring aan het werk te zien.

De wedstrijden worden gehouden in het auditorium van het MECC.

Toegangskaarten zijn te kopen via internet:  scm-boxing.nl of scoorjeticket.nl/nk-boksen-2018, boksen.nl, Mecc.nl.          

Na reserveren via info@scm-boxing.nl is contante voorverkoop ook mogelijk  op de trainingslocatie van SCM-Boxing.

Vip tickets (luxe zitplaats om de ring inclusief drinken en amuses) alleen te bestellen via info@scm-boxing.nl

Het NK Boksen start op 16 juni om 17.00 uur en 17 juni om 14.00 uur. De zaal is 1 uur voor aanvang open voor publiek. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen