Kindervakantiewerk verandert Mariaberg in een bouwspeelplaats voor hutten

Print
Kindervakantiewerk verandert  Mariaberg in een bouwspeelplaats voor hutten

Hutten bouwen, het kán in de meivakantie. Afbeelding: Foto Trajekt

De Meivakantie gaat van start en er zijn tal van activiteiten georganiseerd door de vele vrijwilligers in Maastricht en omgeving.

In de wijk Mariaberg kunnen de Kluiverkes hutten gaan bouwen. De mogelijkheden zijn legio. Een beautysalon met de meiden bouwen? Een plek bouwen waar de kinderen lekker kunnen chillen? Het kan allemaal en wel drie dagen lang op het grasveld achter het buurtcentrum aan de Anjelierenstraat 35. De kinderen kunnen zich op de dag zelf inschrijven en meteen aan de slag gaan.

Deze activiteit wordt gehouden van dinsdag 1 tot en met donderdag 3 mei en is bedoeld voor schooljeugd tussen de 3 tot en met 15 jaar. Inschrijven kan iedere dag vanaf 10.45 uur. De entree bedraagt 1,50 euro per dag. Kinderen moeten zelf voor een luchnpakket zorgen.  Tijdens deze dagen is er koffie/thee voor de ouders en buurtbewoners. Het is voor de kinderen mogelijk om de hele dag gratis ranja te drinken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen