Satudarah-kopstuk opgepakt voor schietpartij Geleen

Print
Satudarah-kopstuk opgepakt voor schietpartij Geleen

Afbeelding: ANP

Geleen - Een van de twee verdachten die zondag zijn opgepakt voor de schietpartij in Geleen, waarbij een 34-jarige man om het leven kwam, is Satudarah-kopstuk Doy S.

Dat bevestigen betrouwbare bronnen in gesprek met 1Limburg. De verdachte woont, net als de slachtoffers, aan de Rijksweg Zuid in Geleen. Daar vond ook het fatale incident plaats. Volgens de politie gaat het om een uit de hand gelopen burenruzie.

Feestje
De twee slachtoffers, een man en een vrouw, hielden een feestje in de nacht van zaterdag op zondag. Getuigen vertellen dat Doy met andere mannen aan de deur kwam.

Het Geleense Satudarah-lid zou hebben gevraagd of hij naar binnen mocht, maar werd niet toegelaten. Niet lang daarna ontplofte er vuurwerk, dat tegen het raam van het huis van de slachtoffers was geplakt. Later werd er geschoten.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →