Familie Zengin verdubbelt beloning voor gouden tip over liquidatie

Print
Familie Zengin verdubbelt beloning voor gouden tip over liquidatie

Bloemen op de plek waar Kemal Zengin werd doodgeschoten. Afbeelding: De Limburger/Laurens Eggen

Venlo - De nabestaanden van de vorig jaar in Blerick geliquideerde Kemal Zengin loven een beloning uit van 20.000 euro voor de gouden tip in de moordzaak. Dat bedrag komt bovenop de 20.000 euro die justitie eerder al reserveerde voor degene die met cruciale informatie komt.

In totaal ligt er dus 40.000 euro klaar voor de gever van de gouden tip.

Afrekening
De 44-jarige Kemal Zengin werd in de nacht van 21 op 22 augustus 2017 voor zijn woning aan de Klingerbergsingel doodgeschoten. Het is nog steeds onbekend wie verantwoordelijk is voor die afrekening. Wel is duidelijk dat de dader een gestolen Volkswagen Caddy gebruikte bij de liquidatie. Die werd later aangetroffen in Amersfoort.

Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ besteedt dinsdagavond aandacht aan de zaak-Zengin. In een uitgebreide reconstructie worden onder meer bewakingsbeelden getoond. De politie hoopt op meer tips.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →