Familie Zengin verdubbelt beloning voor gouden tip over liquidatie

Print
Familie Zengin verdubbelt beloning voor gouden tip over liquidatie

Bloemen op de plek waar Kemal Zengin werd doodgeschoten. Afbeelding: De Limburger/Laurens Eggen

Venlo - De nabestaanden van de vorig jaar in Blerick geliquideerde Kemal Zengin loven een beloning uit van 20.000 euro voor de gouden tip in de moordzaak. Dat bedrag komt bovenop de 20.000 euro die justitie eerder al reserveerde voor degene die met cruciale informatie komt.

In totaal ligt er dus 40.000 euro klaar voor de gever van de gouden tip.

Afrekening
De 44-jarige Kemal Zengin werd in de nacht van 21 op 22 augustus 2017 voor zijn woning aan de Klingerbergsingel doodgeschoten. Het is nog steeds onbekend wie verantwoordelijk is voor die afrekening. Wel is duidelijk dat de dader een gestolen Volkswagen Caddy gebruikte bij de liquidatie. Die werd later aangetroffen in Amersfoort.

Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ besteedt dinsdagavond aandacht aan de zaak-Zengin. In een uitgebreide reconstructie worden onder meer bewakingsbeelden getoond. De politie hoopt op meer tips.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen