Toneelvereniging Accent speelt blijspel 'Döbbel Gebook'

Print
Toneelvereniging Accent speelt blijspel 'Döbbel Gebook'

Scene uit 'Döbbel Gebook' van toneelvereniging Accent uit Heugem Afbeelding: Accent

Ze hebben er al drie voorstellingen op zitten, toneelvereniging Accent uit Heugem speelt komend weekend nog twee keer het blijspel 'Döbbel Gebook'.

Het gemeenschapshuis de Klaekeburg in Heugem was afgelopen weekend al de lokatie waar de klucht van het toneelgezelschap werd opgevoerd. Voor zaterdag 28 april (om 20.00 uur) en zondag 29 april (om 14.00 uur) staat nogmaals 'Döbbel Gebook' op het programma.

Het verhaal
Johan probeert, na talloze buitenechtelijke affaires te hebben gehad, zijn huwelijk met echtgenote Cor te redden. Dit probeert hij door samen met haar een ontspannen weekendje in een hotel door te brengen. Als dan blijkt dat er te pas en te onpas vrouwen in de hotelsuite verschijnen en verdwijnen, waaronder ook Martine van de beveiliging, is voor Cor de maat vol.

Kaarten voor het blijspel kosten 8,50 euro. Ze kunnen gereserveerd worden via e-mail: d.bruijnzeels1@home.nl of telefonisch via 06-40331556. Kaarten zijn ook te koop in de Klaekeburg.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen