Minister onthult plaquette erfgoedlabel in Maastricht

Print
Minister onthult plaquette erfgoedlabel in Maastricht

Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen Afbeelding: ANP

Op de internationale dag van Europa op 9 mei komt minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap naar Maastricht om de plaquette die hoort bij het Europees Erfgoedlabel te onthullen.

Dat label is toegekend naar aanleiding van het programma ‘Europe Calling’ rond de 25ste verjaardag van het Verdrag van Maastricht. Gouverneur Theo Bovens nam de onderscheiding op 26 maart namens Nederland in ontvangst in Plovdiv, Bulgarije.

Provincie
De plaquette ‘European Heritage Label’ krijgt een plek bij het Gouvernement aan de Maas. De samenwerking die werd opgezet tussen de provincie Limburg, de gemeente Maastricht en de Universiteit Maastricht voor ‘Europe Calling’ heeft intussen een vervolg gekregen met als werktitel ‘Maastricht, Working on Europe’.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen