Kiek van Toen: Promotie

Print
Kiek van Toen: Promotie

Afbeelding: Archief De Limburger

Sittard - Vanavond kan het zomaar gebeuren. De straten van Sittard zullen vollopen met feestvierende supporters en spelers. Zoals dat al twee keer eerder gebeurde in de geschiedenis van de club. Deze supporters moedigen hun club alvast aan.

Wie herkent de jeugdige voetbalfans die uit hun dak gaan op deze foto van 16 mei 1982?

Reacties kunt u sturen naar peter.devreede@delimburger.nl

Reacties:

Beste Peter,
De kiek van toen uit de krant van 28-april betreft de groep Fortuna-supporters die aan het wachten waren op de terugkomst van het elftal na de kampioenswedstrijd. Ook toen kwam er eindelijk een kampioenschap na lange tijd wachten. Verschil met nu is wel dat Fortuna destijds regelmatig meedraaide in de top van de eerste divisie, en ook regelmatig nacompetitie speelde. Dat laatste is de afgelopen periode wel anders geweest.
Vooraan op de foto staan een aantal mensen met wie ik destijds bij alle thuiswedstrijden in De Baandert ging kijken. 
Rechts onderaan op de foto (lichte shirt met donkere mouwen) is Eric Nendels. De jongen midden onderaan met de drie strepen op zijn (donkere) shirt is Rob van Deurssen. Liggend onderaan (hoofd en voeten zijn net zichtbaar) is Patrick Janssen. Ikzelf sta midden op de foto met de armen in de lucht en de shawl om de nek. 
Groetjes,
Gerard Wind 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen