Twee man vrij na vondst drugslab Venlo

Print
Twee man vrij na vondst drugslab Venlo

Een deel van de vangst in de loods in Echt. Afbeelding: Twitter/Politie

Venlo - Twee mannen die vorige week in Venlo werden aangehouden na de vondst van een chemisch drugslab zijn vrijgelaten.

De voorlopige hechtenis van beide personen is geschorst. Ze zijn nog wel verdachte. Het drugslab werd aangetroffen bij een autosloperij aan de Livingstoneweg op industrieterrein Trade Port West in Venlo.

Chemicaliën 
De politie deed vorige week ook invallen in Velden, Echt, Weert, Eindhoven, Zaltbommel en nog zeven andere plaatsen in Noord-Brabant. In een loods in Echt werd 30.000 kilo aan chemicaliën gevonden.

Er zijn ook vuurwapens en telefoons in beslag genomen. In totaal werden zeven personen aangehouden. Vijf daarvan zitten nog vast. Volgens politie en justitie waren er contacten tussen de verdachten en bestaat er een link tussen de opslagplaatsen van chemicaliën en de drugslabs. Vorige week maandag waren voor de actie 100 politiemensen op de been.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen