Politie krijgt zes tips in moordzaak Zengin

Print
Politie krijgt zes tips in moordzaak Zengin

Afbeelding: Opsporing Verzocht

De politie heeft zes tips ontvangen naar aanleiding van tv-uitzendingen over de moord op Kemal Zengin in Blerick.

Behalve in de uitzending Opsporing Verzocht werd ook een oproep gedaan via twee regionale programma’s in de eenheid Midden-Nederland (Bureau Hengeveld) en Den Haag (Team West).

Uitgebrande auto
In de programma’s kwam naar voren dat de door de daders gebruikte auto begin juli werd gestolen in Zoetermeer. Daarna werd de oorspronkelijk grijze kleur veranderd in donkerblauw. De wagen werd een uur na de moord op de Klingerbergsingel gesignaleerd in Amersfoort. Daar werd de auto in brand gestoken. In het uitgebrande voertuig vond de politie het gebruikte vuurwapen.

Beloning
De familie van Kemal Zengin heeft inmiddels een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de tip die kan leiden naar de dader. Dat bedrag komt bovenop de 20.000 euro die justitie overheeft voor de informatie die leidt tot de aanhouding en/of vervolging van één of meer verdachten.

 

 

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen