Dotan zegt ook af voor Rock Werchter

Print
Dotan zegt ook af voor Rock Werchter

Dotan treedt niet op in Werchter. Afbeelding: ANP/Sander Koning

Dotan treedt niet op op Rock Werchter. Dat maakt de organisatie bekend op de website van het festival. In de plaats van Dotan komt Millionaire.

Volgens de site van Rock Werchter wil Dotan "focussen op  nieuw werk". Hij zou daarvoor al zijn geplande concerten hebben afgezegd.  

Nepaccounts
De zanger kwam de afgelopen weken in opspraak toen bleek dat hij zijn imago wilde oppoetsen door het gebruik van nepaccounts op social media

Headliners
De rockband Millionaire staat 7 juli op het festival. Eerder stonden ze er in 2005.  Rock Werchter vindt plaats van donderdag 5 juli tot en met zondag 8 juli. Headliners zijn onder meer Arctic Monkeys, Pearl Jam, Nick Cave & The Bad Seeds, Gorillaz, Queens of the Stone Age en The Killers. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen