Nog eens twee verdachten opgepakt voor fatale schietpartij Geleen

Print
Nog eens twee verdachten opgepakt voor fatale schietpartij Geleen

Afbeelding: Etienne Zegers

Er zijn opnieuw twee mannen aangehouden voor de dodelijke schietpartij in Geleen van afgelopen zondag.

Het gaat om een 28-jarige man uit Sittard en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat heeft de politie woensdagavond bekendgemaakt.

De twee verdachten hebben zich uit eigen beweging gemeld op het politiebureau in Maastricht. Nadat ze daar hadden verklaard over hun rol bij de gebeurtenissen, zijn ze aangehouden. 

Vijf
Het totale aantal aanhoudingen staat inmiddels op vijf. Afgelopen zondag werden al twee mensen opgepakt, onder wie Satudarah-kopstuk Doy S. Dinsdag kwam daar nog eens een 24-jarige man uit Brunssum bij. Ook hij meldde zich vrijwillig op het bureau in Maastricht.

Burenruzie
Alle vijf de verdachten worden ervan verdacht dat ze op een of andere manier betrokken zijn geweest bij het fatale incident in Geleen. Zondagochtend om zeven uur werd een 34-jarige man voor zijn woning aan de Rijksweg Zuid neergeschoten. Hij overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Volgens de politie werd hij slachtoffer van een uit de hand gelopen burenruzie. 

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee