Studenten organiseren voor tweede keer Ronde van Wolder

Print
Studenten organiseren voor tweede keer Ronde van Wolder

De start van de Ronde van Wolder aan de Heukelommerweg. Afbeelding: Dutch Mountains

Het startschot van de 33e editie van de wielerwedstrijd Ronde van Wolder is zondag 6 mei om 12.00 uur aan de Heukelommerweg.

Het is de tweede keer dat studentenwielervereniging Dutch Mountains deze wielerronde met lange traditie in Wolder organiseert

Er worden in vier categorieën wedstrijden worden gereden: recreanten, studenten mannen zonder licentie, studenten mannen met licentie en studenten vrouwen. 

Aan de studenten categorieën kan enkel deelgenomen worden als de renners en rensters studeren aan een universiteit of hogeschool. Voor de recreantenwedstrijd geldt een open inschrijving, hiervoor is het zijn van student of het hebben van een licentie geen vereiste.

Het startschot zal om 12.00 worden gegeven aan de Heukelommerweg voor de recreantenwedstrijd en aansluitend zullen de studentenwedstrijden volgen.

In een niet zo ver verleden wisten al eens profrenners als Dylan Groenewegen, Mathieu van der Poel en Mike Theunissen juichend over de finish te komen.

Voor meer informatie over het evenement zie: www.studentencupmaastricht.nl.  

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen