Nederlandse Dansdagen zoekt vrijwilligers

Print
Nederlandse Dansdagen zoekt vrijwilligers

Een voorstelling van de Nederlandse Dansdagen 2017 in het stadhuis van Maastricht Afbeelding: Laurens Bouvrie

Het Festival de Nederlandse Dansdagen dat in oktober in Maastricht plaatsvindt, zoekt vrijwilligers voor de taken van locatiemanager, publieksbegeleider, runner en als aanspreekpunt en visitekaartje bij de festival- en genodigdenbalie.

Tijdens het festival werken de vrijwilligers in een enthousiast team, verdeeld over meerdere festivallocaties. Wie zich aanmeldt om te helpen, zal op verschillende onderdelen van het festival worden ingeroosterd, om ook als vrijwilliger een divers festival mee te maken, zo laat de organisatie weten.

De Dansdagen zijn van 10 tot en met 14 oktober in Maastricht. 

Zo worden vrijwilligers ingezet als locatiemanager, publieksbegeleider, runner en als aanspreekpunt en visitekaartje bij de festival- en genodigdenbalie.

Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar mark@nederlandsedansdagen.nl 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen