Nederlandse Dansdagen zoekt vrijwilligers

Print
Nederlandse Dansdagen zoekt vrijwilligers

Een voorstelling van de Nederlandse Dansdagen 2017 in het stadhuis van Maastricht Afbeelding: Laurens Bouvrie

Het Festival de Nederlandse Dansdagen dat in oktober in Maastricht plaatsvindt, zoekt vrijwilligers voor de taken van locatiemanager, publieksbegeleider, runner en als aanspreekpunt en visitekaartje bij de festival- en genodigdenbalie.

Tijdens het festival werken de vrijwilligers in een enthousiast team, verdeeld over meerdere festivallocaties. Wie zich aanmeldt om te helpen, zal op verschillende onderdelen van het festival worden ingeroosterd, om ook als vrijwilliger een divers festival mee te maken, zo laat de organisatie weten.

De Dansdagen zijn van 10 tot en met 14 oktober in Maastricht. 

Zo worden vrijwilligers ingezet als locatiemanager, publieksbegeleider, runner en als aanspreekpunt en visitekaartje bij de festival- en genodigdenbalie.

Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar mark@nederlandsedansdagen.nl 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen