EK eindigt al na 56 seconden voor judoka Franssen

Print
EK eindigt al na 56 seconden voor judoka Franssen

Afbeelding: ANP

Juul Franssen heeft weinig plezier beleefd aan het EK Judo in Tel Aviv. Na 56 seconden eindige het toernooi al voor de Reuverse medaillekandidaat.

Franssen was na een langdurige afwezigheid bezig aan een ijzersterke rentree en werkte zich het afgelopen half jaar op naar de vijfde plek op de wereldranglijst. In Tel Aviv ging ze dan ook voor een medaille, maar Alice Schlesinger gooide in de tweede ronde roet in het eten.

Ternauwernood
De eerste aanval van Franssen werd al overgenomen door de Britse, maar Franssen wist ternauwernood te voorkomen om op de rug terecht te komen.

Een dertigtal seconden later gebeurde hetzelfde waardoor Franssen al na minder dan een minuut afscheid moest nemen van het goud. 

Franssen had in de eerste ronde een bye.

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen