Slachtoffer schietpartij Geleen is Radjan Kalicharan

Print
Slachtoffer schietpartij Geleen is Radjan Kalicharan

Bloemen op de plek waar de 34-jarige Radjan Kalicharan werd doodgeschoten. Afbeelding: Annemiek Mommers

Geleen - De man die zondag bij een ruzie in Geleen is doodgeschoten, is de 34-jarige Radjan Kalicharan.

Dat hebben bronnen bevestigd aan De Limburger. De vermeende schutter Doy S. was pas sinds kort Kalicharans bovenbuurman in een appartementencomplex aan de Rijksweg-Zuid in Geleen.

Mishandeld
De meeste bekenden en buurtgenoten kenden het slachtoffer met zijn bijnamen Vilat en Lito. De vriendin met wie Radjan samenwoonde, werd tijdens de confrontatie mishandeld. 

Het onderzoeksteam dat sinds zondag naast Doy S. nog vijf andere verdachten heeft opgepakt - van wie er één inmiddels is vrijgelaten - is volop bezig om de toedracht te reconstrueren. Waarschijnlijk hebben de onder- en bovenburen zondagmorgen om vijf uur ruzie met elkaar gekregen. De politie is rond dat tijdstip ter plekke geweest om de zaak te sussen.

Fatale schot
Twee uur later escaleerde het geschil alsnog, waarbij Doy S. het fatale schot zou hebben gelost . Hij was toen, zo wordt aangenomen, in het gezelschap van een of meerdere andere verdachten. Sommigen zouden tussen vijf en zeven uur naar de Rijksweg-Zuid zijn gereden. Daarvoor gebruikten ze de auto van de man die zondag met Doy S. is opgepakt. Hij blijkt echter niet mee te zijn gereden naar Geleen en is eerder deze week weer vrijgelaten. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen