Veel emoties rond einde Flikken Maastricht

Print
Veel emoties rond einde Flikken Maastricht

Afbeelding: Dinand van der Wal

Het einde van het seizoen van Flikken Maastricht leidde vrijdagavond tot veel en vooral emotionele reacties op social media.

Serie 12 zit erop, en de afloop daarvan was niet tot tevredenheid van sommige liefhebbers. "Dit is toch geen serieus einde, dat kan niet toch??", twittert iemand. 

Commentaar
Wat er precies gebeurde laten we maar even in het midden, voor de vele fans van de serie die uitgesteld kijken. Maar het leverde veel commentaar op, zoveel is duidelijk.

Maar, schrijft een twitteraar: "Nu kan het dus niet anders dan doorgaan met seizoen 13, na dit einde." Of dat dertiende seizoen er komt, is nog maar de vraag. AVROTROS heeft daar nog geen mededelingen over gedaan.

Vrees
Hoofdrolspeler Victor Reinier sprak vorig jaar al de vrees uit dat dit de laatste serie zou zijn.
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen