Luc Mares verlengt contract bij MVV met een jaar

© Archief ANP

Meerssen blijkt een goede leverancier voor MVV Maastricht. Luc Mares uit Rothem verlengde zijn contract bij de eerstedivisionist tot en met volgend seizoen.

Redactie

Maandag werd al bekend dat ook oud-speler Dogan Golpek van SV Meerssen heeft bijgetekend.Middenvelder Mares (21) werd in de winterstop op amateurbasis aangetrokken. In januari maakte hij zijn debuut bij de sterdragers, met een basisplaats. Sindsdien stond hij telkens bij de aftrap in de opstelling. Hij is afkomstig van Fortuna Sittard. Mares heeft getekend tot en met 30 juni 2019. Trainer Ron Elsen over de contractverlenging: "Met zijn loopvermogen en duelkracht verovert Luc veel ballen en kunnen we in wedstrijden de slag op het middenveld winnen."

DoorontwikkeldOok Golpek (23) zette zijn handtekening dus onder een nieuwe verbintenis. Hij kwam afgelopen zomer over van SV Meerssen. Eerder speelde hij al in de jeugd van MVV Maastricht en Fortuna Sittard. Hij kwam tot nu toe 24 keer uit in het rood-wit, waarbij hij 3 keer het net wist te vinden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee