Nieuwe hardloopwedstrijd: 13 mei eerste editie Van de Venneloop

© Laurens Bouvrie

Het Van de Vennepark - gelegen tussen Malberg, Malpertuis en Pottenberg - wordt zondag 13 mei voor het eerst het strijdtoneel voor een hardloopwedstrijd.

Laurens Bouvrie

Het evenement begint om 09:00 uur en eindigt rond 15:00 uur. Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden. Op het programma staan 800 meter, 1,6 kilometer en de 5 en 10 kilometer. De initiatiefnemers hopen dat zowel jong en oud aan de start verschijnen. Het vlakke parcours is zowel gechikt voor de beginnende atleet als ervaren hardlopers die een poging willen waten hun persoonlijk beste tijd te verbeteren.

Voor het publiek is het parcours aantrekkelijk omdat - bij de langere afstanden - de hardlopers enkele keren voorbij komen. In het park wordt ook zorg gedragen voor een hapje en drankje. Diverse foodtrucks zijn aanwezig.

Meer informatie over deze nieuwe hardloopwedstrijd is te vinden via de volgende links: https://www.facebook.com/vandevenneloop/ en

https://van-de-venneloop.jimdosite.com/

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee