Webcamsex met jonge meisjes: zes jaar cel geëist

Print
Webcamsex met jonge meisjes: zes jaar cel geëist

Afbeelding: iStock

Kerkrade - Tegen Kerkradenaar Angelo O. (54) is zes jaar celstraf geëist. Hij wordt er van verdacht vijf jaar lang jonge meisjes te hebben benaderd voor webcamsex.

Via spelletjessites deed hij zich voor als een jonge jongen, waarbij hij een jaar lang de identiteit van zijn minderjarige zoon gebruikte, om vervolgens meisjes te benaderen.

Aangiftes
Hij wist de meisjes te bewegen tot seksuele handelingen op de webcam. In twaalf gevallen kwam het tot aangiftes, maar vermoed wordt dat hij met zo’n 190 meisjes contact heeft gehad. De slachtoffers die aangifte deden waren tussen de 9 en 15 jaar oud. 

Op de computer van O. werden ook nog eens bijna 5000 afbeeldingen en filmpjes van kinderporno gevonden.

Geschrokken
Angelo O. gaf toe te hebben gedaan wat hem verweten wordt. “Wel wil ik benadrukken dat er nooit sprake is geweest van fysiek contact. Ik ben ook geschrokken van wat ik heb gedaan.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen