Half miljoen kijkers voor laatste Nieuwsuur Twan Huys

Print
Half miljoen kijkers voor laatste Nieuwsuur Twan Huys

Twan Huys presenteerde maandagavond voor het laatst Nieuwsuur. Hij gaat naar RTL. Afbeelding: ANP Kippa

Twan Huys heeft maandagavond zijn laatste Nieuwsuur gepresenteerd. De 54-jarige presentator neemt na elf jaar afscheid van het programma.

Ruim 550.000 mensen stemden af op de uitzending, waardoor het op de twintigste plek in de lijst van best bekeken programma's eindigde.

Het is volgens de in Sevenum geboren Huys tijd voor een nieuwe stap in zijn leven. Daarom stapt hij over naar RTL4. Hij volgt in het nieuwe tv-seizoen Humberto Tan op bij RTL Late Night. "Wie weet zien we elkaar later dit jaar terug, op een andere zender, een ander tijdstip. Tot dan. Veel geluk'', luidde het afscheid van Huys.

Op sociale media wensen kijkers Huys veel succes. Opvallend is dat veel van de mensen zegt niet te gaan kijken naar RTL Late Night. 'Veel sterkte bij RTL4. Ik stap niet over', en: 'Jammer voor Nieuwsuur dat hij weg is, maar ik ga niet switchen naar #rtllatenight', is een greep uit de reacties.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen