Jonna Fraser, Anbu en Eut op Zomerparkfeest

© De Limburger

Onder anderen Jonna Fraser, Anbu, Pip Blom, Tusky en Eut geven in augustus een concert op het Zomerparkfeest in Venlo. Ook de komst van de Jeugd van Tegenwoordig is aannemelijk.

Redactie

ZoekmachineHet festival lanceerde dinsdag een online zoekmachine waarbij bezoekers kunnen raden welke acts er de komende editie in het Julianapark staan. Zit je goed met je gok, dan wordt die naam bevestigd. Het Zomerparkfeest maakt komende vrijdag officieel de eerste vijftig namen bekend. Tot die tijd kan er nog volop geraden worden.

Meer actsAndere acts die we, op basis van de zoekmachine dan wel op basis van een zelfbevestiging, kunnen verwachten op het Zomerparkfeest zijn: Huub Holtman, Joost, Jacin Trill, Rilan & The Bombardiers, Leafs, Hannah Williams & The Affirmations, Trobi, Blackbird, Big Thief en Mario Batkovic. Na het invoeren van ‘De Jeugd van Tegenwoordig’ antwoordt de zoekmachine met ,,Omroep Venlo denkt van wel.’’ Het Zomerparkfeest vindt dit jaar plaats van 9 t/m 12 augustus.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee