Man met 4 jaar celtegoed opgepakt na omverrijden lantaarn

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.© ANP Xtra

Een man die nog een celstraf van vier jaar moet uitzitten, is maandag in zijn nekvel gegrepen. De man werd gearresteerd omdat hij een lantaarnpaal had omgereden in zijn woonplaats Herkenbosch.

Redactie

Pas op het burea bleek dat de 27-jarige man nog een celstraf open had staan wegens het doodrijden van een persoon in Nijmegen. Nijmeegse scooterzaakDe dader werd in februari van dit jaar veroordeeld tot die celstraf. De man is een van de veroordeelden in de Nijmeegse ‘scooterzaak’ van 2010, waarbij twee mannen na een overval, op de vlucht voor de politie, met een scooter een 50-jarige man doodreden. De Hoge Raad besloot afgelopen februari dat beide scooterrijders voor bijna 4 jaar de cel in moeten. De man in de woning in Herkenbosch wilde die straf ontlopen. Net zoals destijds in Nijmegen strandde maandag een poging van de man om voor de politie te vluchten. Zelfs bij zijn aanhouding probeerde hij het geboeid en wel op een rennen te zetten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee