Maastrichts Schnitzelparadies opent zijn deuren

© Facebook

Na Roermond en Venlo kun je nu ook in Maastricht terecht voor een echte schnitzel. Vanaf dinsdag is het derde Schnitzelparadies aan de Kesselskade geopend.

Redactie

Liefhebbers van het traditonele vleesgerecht kunnen zich wagen aan meer dan 50 schnitzelvarianten in een typische Duits-Oostenrijkse ambiance. Dat betekent houten meubilair met rood-wit geblokte tafelkleedjes en bediening in lederhosen en dirndl.

De voormalige sportwinkel Ritzen-Bour, vlak bij de Servaasbrug, werd de afgelopen maanden grondig gerenoveerd en verbouwd zodat het restaurant nu op twee verdiepingen plaats kan bieden aan maximaal 250 gasten.

KippenhokSchnitzelparadies Maastricht is het tweede Maastrichtse restaurant van de Limburgse horecafamilie Cox & Co. In december 2017 opende de horecaketen, eveneens aan de Kesselskade, restaurant Het Kippenhok.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee