Viergever tekent voor vier jaar bij PSV

© Pro Shots

Nick Viergever speelt de komende vier seizoenen voor PSV. De 28-jarige verdediger komt transfervrij over van Ajax.

Redactie

Afgelopen winter was al duidelijk dat Viergever bij PSV in beeld was, maar kon PSV hem nog niet overnemen. Een aantal buitenlandse clubs was ook de in de race voor hem, maar Viergever had zijn woord al aan de Eindhovense club gegeven.

TransfervrijNa een medische keuring is hij nu definitief PSV'er. Viergever komt transfervrij over van Ajax, waarmee hij vorig seizoen nog de Europa League-finale haalde. Hij kwam dit seizoen wat minder aan spelen toe door blessures.

Buitenland"Ik speel mijn hele carrière al in Nederland en ben de afgelopen tijd meer met een stap naar het buitenland bezig geweest. Maar toen Marcel Brands me belde ben ik het gesprek aangegaan met PSV", aldus Viergever op de website van zijn nieuwe werkgever.

Viergever, die eerder uitkwam voor Sparta en AZ, richt zich bij PSV op de linksbackpositie en op een rol als centrale verdediger.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee