Zon lokt veel muziekliefhebbers naar Moulin Blues

Print

Afbeelding: Bart Ebisch

Mede dankzij het fraaie weer trekt Moulin Blues meer muziekliefhebbers dan verwacht.

"We schatten het aantal bezoekers op vijfduizend. De laatste dagen is de verkoop flink aangetrokken", zegt bestuurslid Jo Evers. “We zijn dik tevreden."

Twee podia
In totaal treden veertien bands op, verdeeld over twee podia. Vrijdagavond waren Jonn ‘del Toro’ Richardson en Monster Mike Welch & Mike Ledbetter de hoogtepunten. Zaterdagmiddag kreeg de stevige countryrock van Robert Jon & The Wreck de meeste bijval van het publiek.

Limburgs
De Limburgse formaties Ragtime Rumours (grote tent) en The Electrophonics (kleine tent) openden met verve de tweede festivaldag. Kim Wilson en Nick Moss featuring Dennis Gruenling zijn de topacts in de avond.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen