Docusoap over Songfestivalavontuur Waylon op RTL4 en YouTube

Print
Docusoap over Songfestivalavontuur Waylon op RTL4 en YouTube

Afbeelding: ANP

RTL4 brengt voorafgaand aan de halve finale van het Eurovisie Songfestival een docusoap over zanger Waylon. In de tweedelige documentaire is te zien hoe Waylon zich heeft voorbereid op het evenement, maakte RTL maandag bekend.

De twee delen worden op dinsdag- en woensdagavond rond middernacht uitgezonden. De tweede halve finale is op donderdag. Het festival zelf is te zien bij de NPO.

Momenteel staat Waylon niet gunstig in de peilingen, maar in de documentaire is te zien dat kritiek weinig invloed heeft op het zelfvertrouwen van de zanger. Hij stelt in de film dat het “er blijkbaar bij hoort dat er willekeurig op me wordt geschoten”.

De oorspronkelijke documentaire is door RTL4 ingekort voor de uitzending. De versie in oorspronkelijke lengte en montage wordt na de uitzending online gezet op het YouTube-kanaal van Waylon.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →