Accordeonduo Toeac speelt in Cellebroederskapel

Print
 Accordeonduo Toeac speelt in Cellebroederskapel

Afbeelding: Toeac

Het accordeonduo Toeac speelt zondagmiddag 13 mei het programma 'Fairly Tales', muziek met een kleine knipoog, in de doorgaans stemmige Cellebroederskapel.

Het duo dat bestaat uit Renée Bekkers (1985) en Pieternel Berkers (1986) brengt Assepoester naar het bal van de Bergkoning en de tweed dames laten Kleinduimpje op naaldhakken met Roodkapje afrekenen.

Het duo heeft al eens opgetreden in het televisieprogramma De Wereld Draait Door (DWDD) en bracht accordeonmuziek ten gehore in het VPRO-programma Vrije Geluiden.

De dames lijken ietwat relativerend met muziek om te gaan, maar kunnen beiden bogen op afgronde muziekopleidingen van hoog niveau. Ze  studeerden aan het Fontys Conservatorium en aan ‘The Royal Danish Academy of Music’ in Kopenhagen, waar zij hun Master behaalden. In september 2015 rondde TOEAC daar de solistenopleiding af.

 

Het zondagmiddagconcert van Toeac in de Cellebroederskapel begint om 16.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Kaarten aan de kassa. U kunt ook reserveren: 06-29036526 of corry.dekoster@cellebroederskapel.nl

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →