Vuurdoop voor Sittardse skaband met eigen biermerk

Print
Vuurdoop voor Sittardse skaband met eigen biermerk

Afbeelding: Facebook/Skartacus

Sittard - De nieuwe Limburgse ska- en reggaeband SKArtacus beleeft weldra zijn vuurdoop op het podium. Hetzelfde geldt voor het eigen, gelijknamige biermerk dat de band in de markt zet.

De dubbele première staat gepland voor de avonduren van vrijdag 25 mei.

Ton Meisen
De elfkoppige band onder aanvoering van zanger en trombonist Ton Meisen, die ook zanger is bij de Janse Bagge Bend, maakt die dag op de planken van het Hubertushuis in Geleen zijn officiële debuut.

Fruitig
Voor, tijdens en na afloop van het optreden vindt ook de lancering plaats van het gelijknamige bier dat SKArtacus zelf gaat promoten en verkopen. Het fruitige, amberkleurig biertje van hoge gisting, waarin enkele Amerikaanse hopsoorten zijn verwerkt, wordt speciaal voor de band gebrouwen in de Sittardse stadsbrouwerij Ambrass.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen