Eerbetoon op Mama's Pride aan supervrijwilliger Maurice Dorssers

Print
Eerbetoon op Mama's Pride aan supervrijwilliger Maurice Dorssers

Afbeelding: Mama's Pride

Geleen / Geleen-Noord / Lindenheuvel / Geleen-Zuid / Kluis / Oud-Geleen - Met één minuut stilte en het puntige punknummer Blitzkrieg Bop van zijn favoriete Ramones heeft Mama’s Pride zaterdagavond zijn begin april overleden vrijwilliger Maurice Dorssers herdacht.

Dorssers was de man achter de techniek van het festival, maar zijn onverwachte dood op 48-jarige leeftijd heeft ook een hele reeks andere evenementen in de regio van een gouden kracht beroofd.

Maurice bedankt
Dorssers werkte, deels vrijwillig, deels betaald ook voor onder meer de Kennedymars, Smartlappen Festival, Gelaender Kirmes, Rosa Festival, Oktoberfeest en Wèntjerdruim.

Alle verkooppunten op Mama’s Pride waren voorzien van zijn foto, waaruit één duidelijke boodschap sprak: Maurice bedankt!

Ontspannen zaterdag
Het tweedaagse festival kende een hele ontspannen zaterdag met ideaal festivalweer en circa vierduizend bezoekers. De dag werd in feeststemming afgesloten door het Belgische trio Gestapo Knallmuzik, dat na enige lokale commotie zijn naam voor de gelegenheid had veranderd in Knallmuzik.

Vanaf maandag voert de band, bekend om zijn onderbroekenlol en een Jean-Marie Pfaffachtige beheersing van de Duitse taal, weer zijn gebruikelijke naam. 

Regen
De zondag staat echter in het teken van een heel fijne regen. Niettemin stroomt het festivalterrein aardig vol.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →