Speelparadijs op Geleense indoor tennisbanen

Print
Speelparadijs op Geleense indoor tennisbanen

Afbeelding: iStock

Sittard - Geleen krijgt dit najaar een grote indoorspeeltuin. In september opent bij Health & Sports Club Vouershof een drieduizend vierkante meter groot speelparadijs volgens het concept van Monkey Town.

De bouw van het nieuwe indoorspeelparadijs Monkey Town bij ­Vouershof in Geleen start maandag, bevestigt woordvoerder Wim Stoop van Health & Sports Club Geleen.

Tennisbaan
Drie overdekte tennisbanen moeten wijken voor de komst van de drieduizend vierkante meter indoor speeltuin. Al eerder verdwenen hier twee tennisbanen om plaats te maken voor (uitbreiding van) trampolinepark Jump XL. Het verhuren van overdekte tennisbanen levert naar verhouding minder op dan de nieuwe activiteiten. "Er blijft nog één tennisbaan over, die we heel anders gaan inrichten. Maar daar kan ik verder nog niks over vertellen", zegt Stoop.

Vestigingen
Health & Sports Club runt als franchisenemer al op andere locaties, zoals in Uithoorn en Valkenswaard, indoorspeeltuinen van Monkey Town, dat in Nederland al 42 vestigingen kent. Volgens Stoop lopen die goed en heeft marktonderzoek uitgewezen dat ook in Geleen plaats is voor een Monkey Town. 

Regio
De afgelopen jaren zijn met name in Sittard al enkele indoorspeeltuinen geopend. "Maar in Geleen zit er nog geen, maar ook niet in Beek, Stein, Elsoo, Spaubeek, Nuth en Geulle. Daar is nog helemaal niets. Het gaat dan toch om een gebied waar zo’n honderdduizend mensen wonen", legt Stoop uit.