Philippe Geubels krijgt eigen sitcom

Print
Philippe Geubels krijgt eigen sitcom

Philippe Geubels Afbeelding: ANP

De Belgische komiek Philippe Geubels krijgt volgend jaar zijn eigen sitcom. De serie Geub zal zowel in België, op Eén, als in Nederland worden uitgezonden. Volgens Belgische media heeft RTL de uitzendrechten in handen.

In Geub krijgt Philippe een serieuze tegenslag te verwerken wanneer zijn vrouw ervandoor gaat met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat zorgt voor een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt. Met de hulp van zijn twee beste vrienden en zijn manager probeert hij zijn leven terug op de rails te krijgen.

De opnames beginnen in juni en de serie moet in de loop van 2019 op de buis verschijnen. Voor Philippe wordt het niet zijn eerste acteerklus. Zo had hij ook al een rolletje in de film K3 en het Dierenhotel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen