Politie krijgt dertien tips over dubbele overval supermarkt Banholt

Print
Banholt - Naar aanleiding van de uitzending in Opsporing Verzocht dinsdagavond over de overval op de Spar-supermarkt in Banholt zijn er bij de politie dertien tips binnengekomen.

De supermarkt aan de Dalestraat was zowel donderdag 2 als donderdag 9 november 2017 het doelwit van een overval.

De politie onderzoekt of er een verband is tussen de twee overvallen en roept nu via het opsporingsprogramma de hulp in van de kijkers. In de uitzending worden bewakingsbeelden getoond.

Eerste overval
Donderdagavond 2 november rond kwart voor zes kwam een onbekende persoon, vermoedelijk een man, de winkel binnen en bedreigde het personeel met een steekwapen en eiste geld.

De verdachte vluchtte vervolgens met een onbekend geldbedrag en reed vermoedelijk met een auto in de richting van Mehr. De verdachte droeg donkere kleding, witte handschoenen en een oranjekleurig halloweenmasker.

Tweede overval
Donderdagavond 9 november werd de winkel even voor zes uur door een Duits sprekende man overvallen onder bedreiging van een mes. Hij ging er met geld vandoor in een donkere Mercedes richting Mheer.

Tijdens de overval waren er enkele klanten aanwezig. Niemand raakte gewond.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →