Politie stuurt duizenden sms’jes in zaak bedreiging burgemeester

Print
Politie stuurt duizenden sms’jes in zaak bedreiging burgemeester

Afbeelding: Peter Schols

De politie heeft in het onderzoek naar de bedreiging van burgemeester Houben van Voerendaal naar duizenden inwoners een sms gestuurd. In het bericht staat het verzoek om eventuele informatie te delen met de politie.

De recherche doet nog altijd uitgebreid onderzoek naar de bedreiging van burgemeester Wil Houben. De sms-berichten zijn verstuurd om de zaak onder aandacht te brengen bij eventuele getuigen.

Toestemming
Met toestemming van het Openbaar Ministerie zijn hiervoor bij de telecomproviders de 06-nummers opgevraagd van personen die rond het tijdstip van het incident in Klimmen of omgeving gebeld hebben.

Bedreiging
Afgelopen maandag 26 februari bedreigde een gemaskerde onbekende Houben  in Klimmen met een vuurwapen. Het is niet duidelijk wat de aanleiding of motief is voor deze bedreiging.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen