Run op seizoenkaarten promovendus Fortuna

Print
Run op seizoenkaarten promovendus Fortuna

Afbeelding: ANP

De verkoop van seizoenkaarten gaat voortvarend bij Fortuna Sittard.

De club laat weten nu al – drie maanden voor de start van de competitie – meer abonnementen te hebben verkocht dan afgelopen seizoen in totaal. Toen gingen er ’s zomers ruim duizend over de toonbank en in de winterstop nog eens honderden.

De verkoop startte vijf dagen geleden en ging gepaard met wat technische mankementjes in het ticketingsysteem.

Acties
Het grote verschil is uiteraard een gevolg van de promotie van eerste divisie naar eredivisie. Fortuna heeft een aantal acties gekoppeld aan de seizoenkaartverkoop. Zo krijgt bijvoorbeeld iedereen die voor 1 juni een jaarkaart koopt een voucher, waarmee het officiële wedstrijdshirt voor dertig euro gekocht kan worden. Er is ook een loterij aan de verkoop gekoppeld.

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.