MVV Onder 19 kan zaterdag in Geusselt kampioen 2e divisie worden

Print
MVV Onder 19 kan zaterdag in Geusselt kampioen 2e divisie worden

De selectie van MVV Maastricht O19 seizoen 2017-2018 Afbeelding: MVV Maastricht

Tegen de nog enige concurrent - Alexandria '66 - kan het jeugdteam MVV O19 aanstaande zaterdag kampioen worden van de 2e divisie. Om drie uur 's middags start de topper in deze klasse en is gratis toegankelijk.

Met nog twee wedstrijden te gaan en vier punten voorsprong op het Rotterdamse Alexandria '66 hebben de Maastrichtse talenten zaterdag 19 mei genoeg aan een punt. Het team van de coaches Anton Vriesde en Henny Heuts hoopt natuurlijk in eigen stadion het karwei af te kunnen maken. 

Het management van MVV Maastricht heeft in ieder geval voorbereidingen getroffen om in de Geusselt - met hopelijk veel publiek - na een succesvolle afloop van het duel een feestje te kunnen bouwen. 

Zo zal onder meer een cateringpunt geopend zijn en wordt de wedstrijd omlijst met muziek. Gaat MVV O19 zaterdagmiddag kampioen worden, dan zal na afloop van de wedstrijd op het veld direct een officiële huldiging plaatsvinden. Die ceremonie gaat dan plaatsvinden rond kwart voor vijf. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →