Ook baby overleden na spoedbevalling in bakkerij Hulst

Print
Ook baby overleden na spoedbevalling in bakkerij Hulst

Afbeelding: HVZeeland

De baby die vorige week maandag na een spoedbevalling werd geboren in een bakkerij in Hulst is overleden.

Dat blijkt uit een overlijdensadvertenties in de krant PZC.

Keizersnede
Het kindje werd met een spoedkeizersnede ter wereld gebracht nadat de moeder in de winkel een hartstilstand had gekregen. De vrouw werd ter plekke gereanimeerd en net als de baby in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis afgevoerd. 

De vrouw overleed afgelopen woensdag, de toestand van het kindje was toen nog zorgwekkend. De bakkerij, waar de vrouw werkzaam was, werd na het incident gesloten. 

Diepe rouw
"Heel Hulst is in diepe rouw", zei burgemeester Jan-Frans Mulder na het overlijden van de moeder. "Het is een persoonlijk drama, iedereen in Hulst leefde en leeft intens mee met de familie. De medewerkers van de hulpdiensten hebben enorm hun best gedaan en heel goed werk verricht; ook voor hen is dit vreselijk ingrijpend." De burgemeester roept iedereen op, de familie vooral rust te gunnen in deze trieste periode.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →