Docu over beautyvlogster Nikkie in de maak

Print
Docu over beautyvlogster Nikkie in de maak

YouTube-ster Nikkie kan in LA niet meer gewoon over straat. Afbeelding: ANP

Linda Hakeboom gaat weer een documentaire maken. De wereldberoemde YouTube-visagiste Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, is dit keer het onderwerp. Het wordt Linda's eerste internationale docu, zo maakte ze donderdag bekend in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica.

Linda kent Nikkie van het programma The Big Escape, waar ze allebei aan meededen. "Dat was te gek, daarna zijn we zo ongeveer beste vriendinnen geworden", aldus de programmamaakster. Linda ging daarna een keer met haar mee naar Los Angeles en keek haar ogen uit.

"Je hebt daar van die toeristenbussen die langs huizen van beroemdheden rijden en we liepen daar nietsvermoedend samen over straat en zo'n hele bus begon te gillen omdat zij daar op straat liep", vertelt Linda. "Toen dacht ik: ja, Linda nu ben je gek geworden. Dit is een van je beste vriendinnen en je moet er gewoon een camera op zetten. Dit is natuurlijk een fantastisch onderwerp.""Dit wordt mijn eerste internationale documentaire. We gaan hem ook in het Engels maken. Heel spannend en ook heel anders dan ik normaal gewend ben." 

Linda maakte eerder documentaires over onder meer Douwe Bob, Jett Rebel en Lil' Kleine.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →