Wie mooi wil zijn, hóeft geen pijn te lijden

Print
Wie mooi wil zijn, hóeft geen pijn te lijden

Afbeelding: Twitter

Het 'lijkt' haast een open deur, maar als je de zon in gaat, vergeet dan niet álle blootliggende huid in te smeren met een goede zonnebrand. Op social media plaatsen mensen foto's van verbrande plekken die ze op hun benen hebben opgelopen dankzij de ultrahippe jeans met gaten en scheuren.

'Boos op mezelf, nu zit ik met lelijk gestreepte benen.' 'Ik heb stomme dingen gedaan, maar gescheurde jeans dragen in de zon is een van de ergste.' 'Ga NIET in 2+ uur in de zon zitten met gescheurde jeans. Ik heb mijn lesje wel geleerd.'

Onder het mom van 'een gewaarschuwd mens telt voor twee' posten de 'fashion victims' foto's van pijnlijk verbrande plekken op hun maagdelijk witte benen. Het zijn vooral dames die zich druk maken om een ongelijke bruining, maar ook de heren moeten er aan geloven met hun stoere jeans. 

Dus, wie uren op een terrasje gaat zitten met deze mooie dagen, doet er goed aan eerst te badderen in zonnebrandolie. Voor de zekerheid. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →