Man valt van metershoge muur na achtervolging politie

Print
Man valt van metershoge muur na achtervolging politie

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

Een man is vrijdagnacht in Maastricht na een achtervolging van de politie van een acht meter hoge muur gevallen. Hij raakte daarbij zwaargewond.

Hoe het nu met hem gaat is nog niet bekend.

Vluchten
Even voor vijf uur 's nachts wilden agenten een auto staande houden na een verkeersovertreding in de binnenstad van Maastricht. De bestuurder reed daarop hard weg richting Statensingel. Bij Laag Frankrijk stopte de man zijn auto en vervolgde de vluchtpoging te voet richting de Hoge Fronten.

Traumahelikopter
De politie zette de achtervolging in, maar door de duisternis verloren de agenten de man al snel uit het oog. Plotseling hoorden ze een doffe klap en gekreun. Na een korte zoektocht bleek dat de man van een muur van acht meter naar beneden was gevallen. Hij werd door de traumahelikopter met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Waarom de man op de vlucht sloeg is nog niet bekend.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →