200 motorrijders bezorgen ongeneeslijk zieke Angelo onvergetelijke dag

Print

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Landgraaf - Ruim tweehonderd motorrijders zijn zaterdagmiddag naar Landgraaf gekomen om Angelo, die vanwege een dwarslaesie niet meer op zijn Harley Davidson kan rijden, een onvergetelijke dag te bezorgen.

Met een Ford Mustang werd Angelo vanuit het verzorgingshuis naar zijn huis gereden, zogenaamd om een paar uur naar huis te gaan. Maar daar aangekomen, werd de zichtbaar geëmotioneerde Angelo verwelkomd door de tweehonderd motorrijders, afkomstig uit meerdere landen. Vanuit Landgraaf zal de stoet naar Genk rijden waar gestopt zal worden bij een Harley Davidson dealer. 

Oproep
Via Facebook had een vrijwilliger van de wensambulance, in samenspraak met Angelo's familie, mensen met een Harley Davidson opgeroepen om naar Landgraaf te komen. Het bericht werd meer dan vijfduizend keer gedeeld. 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →