Franse stakingsacties treffen verkeer van en naar Eindhoven Airport

© ANP

Reizigers van en naar Eindhoven Airport moeten de komende dagen weer rekening houden vertragingen of annuleringen door stakingen in Frankrijk. Ryanair heeft de eerste vlucht(en) al weer gecancelled.

ED/Michel Theeuwen

Eindhoven Airport waarschuwt op de site dat er acties van verkeersleiders te verwachten zijn tussen pinkstermaandag om 19.00 uur en woensdagmorgen 23 mei om 6.00 uur.

Route over FrankrijkWelke vluchten dat kan betreffen, is niet duidelijk. Reizen die beïnvloed zouden kunnen worden, zijn die waarvan de route over Frankrijk loopt. Een reiziger meldt bijvoorbeeld dat Ryanair heeft laten weten dat haar vlucht, dinsdag van Ibiza naar Eindhoven, niet doorgaat.

Het is niet de eerste keer dat reizigers van of naar Eindhoven getroffen worden door acties elders. Begin april was het Portugees personeel van Ryanair, in maart Franse verkeersleiders en piloten van Transavia.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee